Mark de Witte is sinds 1984 zelfstandig advocaat. Het doel is clienten van gedegen juridisch advies te voorzien en bij te staan in procedures. Persoonlijk contact tussen advocaat en client staat hierbij centraal. Hij houdt kantoor aan de Reinkenstraat 47 te Den Haag.

Mark de Witte is gespecialiseerd letselschade advocaat en lid van de Vereniging Letselschade advocaten LSA. Tevens is hij gespecialiseerd in uitkeringszaken tegen het UWV en de gemeenten. Het kantoor is gevestigd aan de Reinkenstraat 47 te Den Haag. Advocaat De Witte werkt op afspraak. Deze kunnen telefonisch gemaakt worden.

    Het kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9.30 tot 17.00 uur. Bij afwezigheid kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat of kunt u inspreken op het antwoordapparaat, waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld.

Post- en bezoekadres:

Reinkenstraat 47
2517 CP
Den Haag
 
Telefoon 070 – 3463600
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer:

Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. U kunt in de buurt gratis parkeren. Met het openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar met de tram, Randstadrail 3, halte Conradkade, en met lijn 11, halte Laan van Meerdervoort.